AllesRecht

Al het kromme rechten

Contact en Werkwijze

Indien u vragen hebt op genoemde rechtsgebieden, kunt u mij direct telefonisch benaderen. Of u zend mij een e-mail, waarin u de problematiek schetst, die u opgelost wilt zien. Ook kunt u mij direct het dossier per post toesturen. 

Indien u mij na mijn eerste beoordeling van de zaak de opdracht geeft en wij vergoeding van mijn werkzaamheden overeengekomen zijn, stuur ik u een opdrachtbevestiging. Nadat ik deze getekend van u retour heb gekregen en een afgesproken voorschot is ontvangen begin ik de werkzaamheden zoals met u besproken. 

Van de voortgang van de behandeling houd ik u stelselmatig op de hoogte. Voor het nemen van bepaalde stappen vraag ik, als vastgelegd in de opdrachtbevestiging, eerst uw instemming. Van alle schriftelijke stukken die zich voordoen in de zaak zend ik u kopie of een digitale versie. 

Wat betreft de kosten voor mijn werkzaamheden is er de bereidheid rekening te houden met uw financiële positie. Dit ook, omdat u niet in aanmerking komt, indien u mij  de zaak wilt laten behandelen, voor gefinancierde rechtsbijstand. Indien u een rechtsbijstandsverzekering hebt kunt u deze vragen mij uw zaak te laten behartigen onder dekking van die verzekering.     

Met juridische belangstelling en me bewust van uw behoefte aan medemenselijkheid zie ik uit naar uw berichten! 

mr. Carlo A.W.M. Fiscalini 

Huis ter Heide (UT)

06 46 59 41 76 

info@allesrecht.nl